Известие

Collapse
No announcement yet.

Локвен проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Локвен проблем

Здравейте пак , имам още едно питаме за препатили ако има такива. Значи проблема е следния като вали мн яко и премина по бързо през локва/или повечко вода спира да ми се зарежда акумулатора. Зимата смених "електронно у-ние" на алтернатора (мисля че така се казваше) но пак е същото... Имал ли е някой такъв проблем , и дали ще го разреша ако си купя кората за под двигателя.
    '99 TS 1.4 16v

На първо време започни да минаваш по-бавно през локвите, особено дълбоките, защото дори и да оставим настрана худропланинга, 145/6 смучат от достатъчно ниско, та може да си вкараш водичка в цилиндрите и тогава незареждащият алтернатор ще е най-малкия проблем
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колега,не ръчкай динамото,а си виж ремъка.Кората може да пооправи нещата,но ако ремъка е много стар се оправя само със смяна.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Мерси ще пробвам
        '99 TS 1.4 16v

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
          На първо време започни да минаваш по-бавно през локвите, особено дълбоките, защото дори и да оставим настрана худропланинга, 145/6 смучат от достатъчно ниско, та може да си вкараш водичка в цилиндрите и тогава незареждащият алтернатор ще е най-малкия проблем
          Абсолютно вярно! Един познат така намрази марката Алфа...
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

Working...
          X